Доста интересен уикенд очакват любителите на спорта в Пловдив. Прочетете ощеФутболната

...
Доста интересен уикенд очакват любителите на спорта в Пловдив. Прочетете ощеФутболната
Коментари Харесай

Много спорт този уикенд в Пловдив

Доста забавен уикенд чакат феновете на спорта в Пловдив. 
Прочетете още
Футболната стратегия стартира с мач сред Ботев и Пирин на 15 октомври от 17:30ч. на клубната база на Ботев, а в неделя на 16 октомври от 16:00ч. на стадион " Пловдив " е пловдивското в Югоизточната Трета лига сред Спартак и Локомотив 2. Макар и отвън уикенда в понеделник е дуелът сред Локомотив и Славия от 17:30ч. на " Лаута ". 

Волейболната стратегия също е богата на следващия ден, от 18:30ч. в зала " Сила " ще се играе финалът за Суперкупата по волейбол за мъже сред Хебър и Нефтохимик. Утре и в неделя ще се организира другарски шампионат за Купа " Пловдив ", който е проведен от Виктория Волей и ще се организира в зала " Олимпиада ". Участие ще вземат Арда, Родопа Смолян и Раковски Севлиево.

Утре ще се организира и колоездачното съревнование за Купа " Пловдив "  в зала " Колодрума ". Припомняме, че през тази седмица най-хубавият пловдивски колоездач Николай Генов съумя да усъвършенства националния връх за едночасово каране на писта. 

В неделя от 20:00ч. в зала " Сила " ще има пловдивско  баскетболно дерби при мъжете от второто равнище на българския волейбол. Локомотив ще бъде хазаин на дубъла на Академик. 

Утре и в неделя на Гребната ще се организира и Балканска купа по риболовни спортове
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР